اکبر شبانزاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به اینکه فلسفه راه اندازی مراکز نیکوکاری این است که خود مردم، متولی خدمت رسانی به نیازمندان محله باشند از فعالیت هفت مرکز نیکوکاری این شهرستان در ماه مبارک رمضان خبر داد.
وی با بیان اینکه یکی از فعالیتهای مراکز نیکوکاری فعالیت فرهنگی است که در مناطق آسیبپذیر صورت میگیرد افزود: یکی دیگر از فعالیت های این مراکز باید شناسایی نیازمندان باشد، چرا که امداد هیچگاه به دنبال شناسایی نیازمند نبوده و اغلب افرادی که به این نهاد مراجعه می کنند یا از طریق شخص خاصی معرفی شده و یا خودشان به امداد مراجعه کرده اند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان شاهرود خاطرنشان کرد: مددکار باید در هر زمان از حال مددجو آگاه باشد و براساس نیاز آنها ارایه خدمات کند و با توجه به شرایط موجود باید طرح همیار مددکار مورد توجه قرار گرفته و در این راستا فعالیت کنیم.
شبانزاده مشارکت مددجویان در حل مشکلات را ضروری دانست و ابراز کرد: بانک اطلاعاتی نیازمندان هر محله در کمیته امداد موجود است و تعامل سازنده و تنگاتنگ و همکاری قوی با موسسات خیریه نیز به عنوان یکی از مهمترین اولویت های این نهاد است.
وی تصریح کرد: توزیع سبد کالا بین نیازمندان، افطاری به نیازمندان در شب های ماه رمضان، تبلیغات پیرامون هفته اطعام و اکرام و ایتام و عید سعید فطر، جمع آوری زکات فطره، جذب خیر و امدادیار، پرداخت وجوهات نقدی بین نیازمندان، هماهنگی با اصناف و بازاریان به منظور مشارکت در برنامه های این ماه، عیادت از بیماران نیازمند و دلجویی از آن ها و ... از فعالیت های مراکز نیکوکاری شهرستان شاهرود در ماه مبارک رمضان است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان شاهرود در خاتمه با تاکید بر اینکه احسان و نیکوکاری، یکی از اصول اساسی ارزش ها در جامعه اسلامی است افزود: خداوند در قرآن همگان را به انجام آن فرمان داده و پیامبر اکرم(ص) این آیه را جامع همه ارزش ها دانسته است.
شبانزاده در خاتمه، آشیانه مهر، جواد الائمه رودیان، باغزندان، المهدی، امام حسن مجتبی(ع) شهرک انقلاب، امام حسن مجتبی(ع) بسطام، امام حسن مجتبی(ع) و امام حسن مجتبی(ع) قلعه نو خرقان را از مراکز نیکوکاری فعال در شهرستان شاهرود نام برد.
نظر شما